Stories

shape blue 02
shape blue 01

Welkom bij de Blog

Stories

shape blue 02
shape blue 01

Welkom bij de Blog

5 tips om vroeger op te staan

Onlangs schreef ik een blog over de positieve effecten van vroeg opstaan. Nou is schrijven over vroeg opstaan 1 ding, maar ook daadwerkelijk vroeg uit de veren gaan is een heel ander verhaal. Daarom verzamelde ik een paar tips om vroeger je bed uit te komen.

Tips voor vroeger opstaan:

1) Moet je jezelf nog overtuigen om vroeger op te staan? Houd dan eens een dagboek bij om erachter te komen of je wel daadwerkelijk een avondmens bent. Noteer hoe productief je bent in welk uur van de dag.

2) Beeld je je ideale vroege ochtend routine in, dan heb je het als het ware al een keertje mentaal kunnen ervaren, mogelijke obstakels al kunnen identificeren en is de kans op succes groter!

3) Bedenk, voordat je gaat slapen, alvast waarmee je de volgende ochtend start. Leg het alvast klaar, plak een post-it naast je bed als reminder, of zoek een partner-in-crime om het mee te delen

4) Ga koud douchen! Naast alle andere voordelen van koud douchen (zo is het bewezen effectief voor je immuunsysteem en krijg je er een beter humeur van), je weet na zo’n plens koud water over je lijf in ieder geval ook zeker dat je goed wakker bent!

5) En ten slotte: ga vooral ook op tijd naar bed! De slaapbehoefte verschilt enorm per persoon, maar over het algemeen heeft men behoeft aan 7 tot 9 uur slaap. Wat is jouw magic time?

Slaap lekker, en tot morgen!

Deel dit artikel via:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

hey Hallo!

Ik ben Iris

Een coach die ontdekte hoe leuk ondernemen is. Ont-moeten is voor mij heel belangrijk. Even tot mezelf kunnen komen in dit drukke bestaan.

Zodra ik ook maar even de ruimte zie, pak ik een boek. Niets heerlijker dan lezend in mijn favoriete hoekje van de bank wegkruipen.

Hier deel ik al mijn inzichten op het vlak van persoonlijke ontwikkeling. Veel plezier!

Dit vind je misschien Ook leuk: