Employer Branding Training

The Flamingo Way

Leer hoe je van jouw organisatie een onweerstaanbaar werkgeversmerk maakt.

wie je bent, is net zo belangrijk als wat je doet

Wil jij jezelf breder ontwikkelen zodat jij de juiste mensen voor jouw organisatie kunt aantrekken en behouden? Of ben je nieuwsgierig naar net die andere aanpak om jouw werkgeversmerk goed neer te zetten? Het aantrekken en behouden van talent is een uitdagende taak. Zeker in de huidige markt valt het niet mee om voldoende goed personeel te vinden en ze te behouden. Verdiep je daarom in de essentie van Employer Branding! Onze training helpt jou inzicht te krijgen in hoe je een sterke employer brand strategie ontwikkelt en uitrolt. En hoe je hiermee talent aan je organisatie bindt en deze kunt behouden.

Het zou zomaar kunnen dat :

 • Jij meer wilt leren over het aantrekken van nieuw talent voor jouw organisatie en het versterken van jullie employer brand;
 • Je vastbesloten bent om jouw organisatie te helpen uitblinken als een geweldige en fijne werkgever;
 • Je ongetwijfeld al briljante ideeën hebt, maar dat je nog zoekt naar het juiste employer branding model dat je kunt toepassen in jouw specifieke context;
 • Het je soms lastig vindt om jouw organisatie te onderscheiden van andere werkgevers in de huidige krappe arbeidsmarkt;
 • Je misschien aarzeling voelt om jezelf en jouw organisatie meer in de schijnwerpers te zetten.

Stel je eens voor...

Hoe zou het voelen om alle ins en outs van employer branding te beheersen, zodat je het kunt toepassen in jouw organisatie? Hoe zou het zijn om te kunnen zeggen dat je een belangrijke rol speelt in het aantrekken of behouden van talent en het versterken van de employer branding van jouw organisatie, en dat je deel uitmaakt van een netwerk van professionals die dit nastreven? En wat als je elke ochtend vol enthousiasme zou kunnen beginnen, wetende dat er weer geweldige kandidaten en mogelijkheden zijn om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen?

Jij hebt hier invloed op. Jij bent degene die het verschil kan maken. Jij kunt een actieve rol spelen in het vormgeven van de employer branding voor jouw organisatie. Deze training gaat jou daarbij helpen.

Dit is wat je krijgt

€ 997,- Pilot prijs

Eenmalig bieden we deze training aan voor € 997,-, de volgende edities worden € 1997,-.

Onze Employer Branding Training is speciaal ontwikkeld, zodat jij je kennis en vaardigheden op het gebied van employer branding kunt laten groeien. Het is ontworpen voor toegewijde HR-adviseurs, recruiters, recruitment marketeers of arbeidsmarktcommunicatie adviseurs zoals jij, die NU klaar zijn om hun organisatie te helpen opvallen en de juiste talenten aan te trekken en te behouden. Krijg inzicht in employer branding en maak impact. Doe mee en zet je volgende stap in het professionaliseren van jouw employer branding!

Wat anderen zeggen over programma's van Blooming Stories:

Dit programma is 'a flamingo in a flock of pigeons', en dit is waarom

Een combinatie van een enorme dosis kennis en ervaring

Met de ervaring van Inge als employer branding specialist bij verschillende opdrachtgevers en de 15 jaar ervaring in marketing & branding van brandingexpert Liesbeth, heb je een gouden duo om van te leren. Het inzicht dat je krijgt over strategisch een merk bouwen en dit doorvertalen naar je employer brand, is goud. Maak gebruik van deze wisselwerking om te groeien.

Heel veel waarde voor een lage prijs

We hebben voor het eerst al onze kennis en ervaring gebundeld in dit geweldige programma. Daarom bieden we nu eenmalig deze training aan voor een lage pilotprijs. Voor jou een mooie kans om nu van jouw organisatie een onweerstaanbaar werkgeversmerk te maken. Hard nodig in deze tijden!

Zorgvuldig samengestelde dagen 

Alle aspecten van employer branding komen in de training aan bod. Van het ontdekken waarom purpose zo belangrijk is tot hoe je meer kennis van je doelgroep op kunt doen en van strategisch je verhaal delen tot het creëren van zichtbaarheid voor jouw organisatie als werkgever. 

TFW Employer Branding Certificaat 

deelname aan de training Na deelname ontvang je een TFW Employer Branding certificaat. Dit certificaat is niet alleen een erkenning van de kennis en vaardigheden die je hebt opgedaan, maar ook  een waardevol bewijs van expertise op het gebied van employer branding.

Aan het eind van de training, heb je alles in handen

...om aan een onweerstaanbaar werkgeversmerk te bouwen

€997,-

Dit ga je per dag van ons leren:

Dag 1

Merk

 • Ontdek waarom jouw organisatie doet wat je doet (en ga nog een laagje dieper dan je al was): wat is de purpose
 • Leer waarom dit zo belangrijk is
 • Leer de juiste doelen te stellen en vooral hoe deze te halen
 • Krijg een compleet beeld van jouw eigen organisatie
 • Pluk het laaghangende fruit dat je eerder wellicht over het hoofd zag of waarvan je niet wist wat je ermee moest doen

Dag 2

Doelgroep en markt

 • Leer je doelgroep kennen, en dan echt kennen
 • Ontdek hoe ‘Sex and the City’ relevant kan zijn om jouw doelgroep beter te bereiken
 • Krijg inzichten over de markt waarin jij je bevindt en wat je met deze inzichten kunt om verder te groeien

Dag 3

Het verhaal

 • Leer wat jouw doelgroep wilt horen over jouw organisatie
 • Ontwikkel een verhaal dat volledig aansluit op jullie purpose en de doelgroep van jouw organisatie
 • Ontdek welke kanalen jij nu echt moet inzetten om jouw doelgroep te bereiken
 • Leer waarom zichtbaar zijn eng is, maar toch heel hard nodig
 • Show it!

Dit is wat je krijgt:

Trainingsdagen

We ontmoeten elkaar drie keer in het eerste kwartaal van 2024 op een inspirerende locatie in Schiedam/Rotterdam.

Elke trainingsdag start om 10 uur en duurt tot ongeveer 16.30 uur. Op alle trainingsdagen wordt voor koffie & thee en een overheerlijke lunch gezorgd.

Werkboek

Na afloop vande training ontvang je een waardevol werkboek.

Dit werkboek bevat alle stappen die we hebben doorlopen en de opdrachten die je kunt toepassen. Het dient als een praktische gids om je verworven kennis in de praktijk te brengen. 

Tips enTools

We staan bekend om het delen van waardevolle tips, tools en trucs om je te helpen groeien. Of het nu gaat om boeken, podcasts, handige apps…      

we hebben altijd iets om je te inspireren                                                

Community

Door de training samen te volgen met mededeelnemers, bouw je een waardevol netwerk op.  Samenwerken en van elkaar leren wordt gestimuleerd, wat bijdraagt aan een verrijkende en ondersteunende ervaring.


€ 997,-

5/5

Na het afronden van onze Employer Branding Training zul je:

 • Een duidelijk beeld hebben van employer branding
 • Weten wat jouw organisatie uniek maakt
 • Meer inzicht hebben in de ‘waarom’ van jouw organisatie en waarom dit ook van essentieel belang is
 • Weten hoe je doelen kunt stellen die leiden tot een sterker employer brand
 • Grondige kennis hebben van hoe je de markt kunt onderzoeken en wat je daaraan hebt
 • Meer inzichten gekregen hebben om de juiste talenten aan te trekken en deze ook te behouden, en tegelijkertijd bij te dragen aan de groei van je organisatie
 • Tools hebben ontwikkeld voor het identificeren van je ideale doelgroep en het aanbieden van aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
 • Het vermogen hebben om effectief te communiceren via strategische kanalen.
 • Een diepere motivatie voelen om proactief aan de slag te gaan en je employer branding naar een hoger niveau te tillen!

Vond je het helemaal niks? 100% geld terug garantie!

 

Heb je het programma helemaal doorlopen en vond je het helemaal niets? Heb je er niets uit geleerd, of kunnen toepassen in je business? Dan krijg jij het volledige bedrag teruggestort. Maar wij geloven dat jij zeker uit iedere module minimaal twee geweldige tips gaat halen. Dus met volle overtuiging bieden wij jou deze garantie aan. 

Over Blooming Stories

Bij Blooming Stories creëren we impactvolle branding, content & storytelling. We geloven dat organisaties (nog) beter tot bloei komen met de juiste voedingsbodem: een unieke merkpositionering die mensen meeneemt, toegevoegde waarde biedt en bijblijft.

Dit doen we ook op het gebied van employer branding. We helpen organisaties om het echte verhaal te vertellen zodat je top of mind bij je doelgroep komt en je doelgroep ook bij je blijft. Hoe pakken we dit aan? Aan de hand van data en jouw verhaal creëren we een stevige basis voor jouw merk, waarmee je precies het talent aantrekt die je zoekt.

 

 

Liesbeth gelooft erin dat je door bloeiende merken te bouwen, meer positiviteit en fun de wereld in brengt. Met de juiste strategie, verhaalgedreven campagnes, content die je bijblijft en niet te vergeten een flinke dosis positieve energie, richt zij zich op de groei en bloei van merken met impact. Na 15 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt als marketeer, tot Marketing Talent of the Year te zijn benoemd en vele andere marketing en campagneprijzen te hebben gewonnen, heeft zij zich vanaf oktober 2017 volledig op het ondernemerschap gestort. Zij is begonnen met Another Brand Story (nu Blooming Stories), waar ze ondernemers helpt met hun branding aan de hand van haar unieke methode ‘de Flamingo Way’. Inmiddels heeft zij voor vele mooie bedrijven opdrachten mogen vervullen waaronder de Gemeente Schiedam, Rotterdam Partners, NBTC, de Verkeersonderneming, EuroParcs en VVV Texel. De opdrachten bestaan uit totale rebrandings-, ‘naming’- , positionerings- en propositietrajecten.

Inge is een enthousiaste en ondernemende marketing & brandingprofessional met oog voor detail en passie voor creativiteit. De afgelopen jaren heeft zij op (employer) branding & citymarketing gebied verschillende ervaringen opgedaan binnen zowel profit als non-profit organisaties. Bij zowel de gemeente Haarlemmermeer/ Amsterdam Partners (Citymarketing) als het LUMC (Employer Branding) en binnen de Rijksoverheid (Employer Branding) heeft zij een nieuwe branding strategieën ontwikkeld en uitgerold. Inge schakelt snel en makkelijk op verschillende niveaus en denkt altijd in kansen en oplossingen. Sinds begin 2022 is zij aangesloten bij Blooming Stories als Senior (Employer) Branding Expert.

 

Veelgestelde vragen

Ik ben nog niet/pas net begonnen met employer branding, is deze training dan iets voor mij?Zeker! Sterker nog, we zouden willen dat we veel van deze stappen al hadden geweten voordat we zelf met employer branding aan de slag waren gegaan, dat had ons heel wat tijd kunnen besparen. Het kan natuurlijk wel zijn dat nog niet alles meteen toepasbaar is, maar na de training ontvang je van ons een handboek zodat je alle inhoud op een later moment ook nog kan terugkijken.

Ik ben een ervaren adviseur op het gebied van employer branding, is deze training dan iets voor mij? Ook wanneer je een ervaren bent, is het waardevol deze training te doorlopen. Wat wij zelf hebben ervaren is dat als je eenmaal langere tijd in een bepaalde functie zit, je vaak wordt opgeslokt door de waan van de dag en dat er weinig tijd en ruimte overblijft om aan de slag te gaan met de meer strategische kant. Of dat je nieuwe trends en ontwikkelingen niet altijd scherp op je netvlies hebt. Het doorlopen van THE FLAMINGO WAY kan je zien als een APK keuring voor je eigen kwaliteiten en kennis in relatie met het bedrijf waar je voor werkt: ben je nog steeds in lijn met je eigen kwaliteiten? Zijn er zaken waar je beter mee kunt stoppen? Bereik je je ideale doelgroep eigenlijk wel? Dit zijn zomaar wat vragen die de moeite waard zijn om bij stil te staan.

Wanneer is de eerstvolgende training want deze komt mij niet uit? Wat jammer dat het niet lukt om nu onze training te volgen. Helemaal nu we een waanzinnige introductieprijs hebben samengesteld! Mocht het te maken hebben met de facturatie, dan ontvangen we graag een mailtje. Samen kijken we dan naar de opties. De volgende trainingsdata voor 2024 zullen we eind januari 2024 bekendmaken. Waarschijnlijk zal dit maart/april 2024 zijn.

Wat is de maximale groepsgrootte van de training? Wij streven naar zo’n 6-8 cursisten. Dit vinden wij een mooi aantal om de training effectief en efficiënt aan te kunnen bieden.

997,-

Waar wacht je nog op?

Leer strategisch employer branding in te zetten en versterk jouw organisatie als werkgeversmerk. Deze training biedt de kennis en vaardigheden om jouw impact te vergroten en je organisatie onweerstaanbaar te maken. 

We kunnen werkelijk niet wachten tot het zover is!