diy training

shape orange 02
shape orange 01

Flamingo Academy

Graag zelf aan de slag, op een moment en een tempo wat bij jouw past?

Dat kan met de cursussen die we aanbieden in de Flamingo Academy. De online trainingen die we nu aanbieden zijn voortgevloeid uit onze expertise gebieden en de kennis die we erin hebben gestopt zijn eerder al door honderden anderen gevolgd. De trainingen zijn zelfstandig te volgen en bieden je naast veel inzicht en handvatten, ook concrete werkvormen om mee aan de slag te gaan. 

 

The Flamingo Way online

Ons online programma staat voor jou klaar zodat jij kunt gaan groeien met jouw business. Voor ambitieuze ondernemers zoals jij, die juist NU klaar zijn om hun unieke verhaal te laten horen, op zoek zijn naar de juiste tools om dat te gaan doen en inzicht willen krijgen in wat hen tegenhoudt. Om zo te kunnen floreren als persoon en als ondernemer!

Het programma bestaat uit 8 modules, te volgen in jouw eigen tempo. Wanneer je het programma hebt doorlopen weet je:

 • wie jij bent als ondernemer, en wat jouw superpower is
 • precies wat jouw WHY is en waarom jij doet wat je doet
 • wat jouw belemmerende gedachten zijn en hoe je deze kunt gebruiken om een betere ondernemer te worden
 • hoe jouw business model in elkaar zit en hoe je daar meer uit kunt halen
 • meer over jouw money mindset en weet hoe jij nu meer kunt gaan verdienen
 • wie jouw ideale doelgroep is en kunt daar een geweldig aanbod voor creëren

Succesvol online coachen

Deze coronacrisis vergt maximaal aanpassingsvermogen van ons allemaal. We werken zoveel mogelijk thuis en beperken onze sociale contacten.

Als coach, therapeut of adviseur ben je sinds een aantal maanden aangewezen op online contact met je klanten, terwijl je normaal gesproken zoveel waarde hecht aan het face to face contact. Dit is onwennig en het leidt tot onzekerheid. Daar wil je vanaf!

Deze cursus geeft antwoord op de meest prangende vragen van coaches en adviseurs die de transitie van offline naar online moeten maken:

 • Hoe zorg je voor goed contact via een beeldscherm?
 • Hoe kan je effectief coachen via Zoom of andere digitale tools?
 • Op welke manier leg je het beste modellen uit?
 • Hoe zet je oefeningen in tijdens je coaching?

Al deze onderwerpen komen tijdens deze cursus aan bod. Naast pragmatische tips & tricks deelt Iris ook hoe ze oefeningen uit onder meer TA, NLP en Voice Dialogue inzet tijdens haar coaching.

Deze training wordt nu niet gegeven. Meld je aan op de wachtlijst en je krijgt als eerste een seintje zodra de deuren weer openen!

Liever persoonlijke begeleiding?

Toch liever persoonlijke begeleiding? Dat kan!

 • Een keer per kwartaal starten Liesbeth en Iris met een groep van maximaal 10 ondernemers aan een intensief groei traject, gebaseerd op The Flamingo Way, aangevuld met persoonlijke coaching en advies op jouw specifieke situatie. 
 • Daarnaast kun je met je vraagstukken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling terecht bij een van de Blooming Coaches. 
 • Ook verzorgen we maatwerk trainingen, waarin we bijvoorbeeld inzoomen op een specifiek aspect van The Flamingo Way of waar we juist als team aan de slag gaan met de methodiek. Deze trainingen zijn altijd volledig afgestemd op de wens van de klant.