Training

shape orange 02
shape orange 01

Samen aan de slag

Training

Samen aan de slag

Speel je vrij

Intensief trainingsprogramma

Ben je toe aan een verandering in je leven, maar durf je niet? Zou jij ook wat vaker jouw stem willen laten horen, maar ben je bang voor de reacties? Wil jij je ook vrijer voelen om echt jezelf te zijn? En ben jij ook zo benieuwd wat jij de wereld dan allemaal kunt laten zien?

Doe dan mee aan het trainingsprogramma Speel je vrij! In een periode van bijna 4 maanden wordt je intensief begeleid door theatermaker Camie Bonger en mij. We combineren onze achtergronden als coach, trainer en theatermaker in een krachtig en transformerend programma. Schrijf je in en je krijgt niet alleen zeven prachtige trainingsdagen, maar je krijgt ook toegang tot werkbladen, aanvullende opdrachten, geleide meditaties voor thuis en een prachtig netwerk van andere Spelers!

Online training

In 10 stappen meer regie over je leven

Heb jij ook wel eens het gevoel dat je totaal wordt overgenomen door een situatie? Dat je jezelf afvraagt: hoe ben ik hier nu weer in terecht gekomen? Of denkt: wil ik dit eigenlijk wel echt? Je hebt alles behalve regie over de situatie en voor je het weet hoor je jezelf reageren op een manier die eigenlijk niet bij jouw persoonlijke waarden hoort. En dan zit jij met de gebakken peren. Dat kan anders!

Leer in 10 eenvoudige stappen meer regie te nemen over je leven. Ont-moeten in het NU noem ik dat. Of het nu gaat om het liefdevol begrenzen van je moeder; meer tijd nemen voor jezelf en nee zeggen op een uitnodiging voor een feestje; of niet meer altijd zo pinnig te reageren op je partner als je moe bent.

Deze online training bestaat uit 10 lessen met aanvullende opdrachten. Je kunt ze in je eigen tempo doorlopen. Ook hier heb jij de regie 😉

Iris is een ervaren trainer. Ze geeft onder andere een training Coachend Leidinggeven aan managementteams en ze leidt professionals op tot gecertificeerd coach. Ook werkte ze al met veel teams aan hun gezamenlijke ontwikkeling. Maar haar echte passie gaat uit naar het transformeren van een individu.

1 op 1 coaching

Een ontmoeting met jezelf.

Wil jij met jouw persoonlijke ontwikkeling nog een laag dieper gaan? Ben jij klaar voor een verandering in jouw leven? Dan kan je bij mij terecht voor een 1-op-1 coachingstraject.

Ik heb jarenlange ervaring als coach en heb mensen mogen begeleiden met een zeer diverse achtergrond: van een 26-jarige die na haar studie vastloopt in het vinden van een eerste baan, tot een 62-jarige die zich afvraagt of het ok is om nog een verdiepende opleiding te gaan doen. Van een IT-directeur die minder hard op de inhoud wilt leidinggeven tot een jonge moeder die toe is aan meer ruimte voor zichzelf. Ik help jou jezelf beter te leren kennen, zodat je erachter komt dat je zelf de regie kunt voeren over je leven.