Inge Klein - van der Weij

Senior marketing & branding specialist

Een enthousiaste en ondernemende marketing & branding professional met oog voor detail en passie voor creativiteit, that’s me. De afgelopen 15 jaar heb ik op (employer) branding & (city) marketing gebied binnen zowel profit als non-profit organisaties mooie ervaringen opgedaan en veel impact kunnen maken. Samen doen en mooie duurzame projecten en campagnes ontwikkelen die er maatschappelijk toe doen. Dat is wat ik het liefste doe!

Typisch jij:
Energiek, vernieuwend & de mens centraal

TOP 3 quirky features/funny fact
– Eet elke dag een gekookt eitje
– Kreeg op mijn 18e verjaardag een varken
– Likte ooit in een skilift aan de ijzeren stang en mijn tong vroor vast…

Funny brandstory
Van Pitspoes naar 100km/u in de Tarzanbocht! In mijn studententijd werkte ik als promotie meisje voor Renault op Circuit Zandvoort, kortom ik was een echte pitspoes.

Jaarlijks werden daar toen de Marlboro Masters gehouden. Wie had toen ooit kunnen dromen dat 20 jaar later de Formule 1 zijn rentree weer zou maken? Ik iig niet. Maar weer even terug naar toen. Het was zondagmiddag, een half uur voordat de races zouden beginnen. De spanning was duidelijk voelbaar, let’s go racing! Samen met nog vijf andere pitspoezen stond ik te wachten in de pitstraat, waar alle coureurs zich klaar maakten voor de race. Ineens was er grote paniek: de marketingmanager van Renault stond nl in de file richting Zandvoort, en zij zou tijdens de opening twee toenmalige Formule-1 coureurs met een ereronde over het circuit rijden. Niemand minder dan Schumacher en Zanardi stonden al paraat. Al snel werden wij, pitspoezen, gevraagd: “Ladies, wie van jullie heeft een rijbewijs?” “Ik!” riep ik met mijn grote mond… Voordat ik het wist werd mijn outfit geswitcht naar een degelijke bloes en dito cap en werd ik als een echte prof begeleid naar de knalgele Renault cabrio die al stond te ronken in de pitstraat… Beide heren zaten al achterin. 3, 2, 1 GO! En daar ging ik… van Pitspoes naar 100km/u in de Tarzanbocht! Wow, wat was dit gaaf! Zat de koppeling links of rechts? En moest ik nu gassen of remmen? Alles was in die 10-minutes-of-fame een waas maar ik reed en zij zwaaiden naar het publiek….A Day I Never Forget.

(ps. hier heb ik ook een foto bij ;-))

Your favorite quote
 When I saw you, i fell in love
And you smiled, because you knew
William Shakespeare