Over ons

Why do we bloom?

Why do we bloom?

So tell us, are you ready to bloom?

Wij geloven dat we, door meer positiviteit en fun in de wereld te brengen, het leven van anderen een stukje mooier kunnen maken. En dat is dan ook precies waar wij met onze blooming stories aan bijdragen!

Het (her)positioneren van blossoming brands zit in onze vezels. Daarom helpen wij organisaties met een groot hart die een positieve impact willen maken op sociaal, economisch en/of ecologisch gebied. Die – net als wij – het leven van mensen op een mooie manier willen verrijken, maar (nog) niet goed weten hoe ze zichzelf moeten positioneren, hoe ze (meer) naamsbekendheid krijgen of hoe ze hun mooie producten of diensten in de markt moeten zetten. Herkenbaar? Met onze expertises zorgen wij ervoor dat jouw organisatie volledig tot bloei komt, zodat jij en je collega’s het leven van jullie klanten nog beter, mooier of leuker kunnen maken.

So tell us, are you ready to bloom?

How do we blossom?

We brengen meer positiviteit en fun de wereld in door sterke, echte merkverhalen te vertellen die bedrijven laten bloeien. Verhalen die de verbeelding prikkelen en de ziel raken. All in a good way.

We werken volgens The Flamingo Way, een unieke methodiek die Liesbeth zelf heeft ontwikkeld. Inhoudelijk sterk en krachtig, met een goede dosis kennis en daarnaast met een flinke dosis humor en plezier.

Hiermee – en aan de hand van data en jouw verhaal – creëren we een stevige basis voor jouw merk, waarmee je precies die klanten aantrekt die je zoekt. Samen gaan we eerst terug naar de kern: de reden waarom je organisatie bestaat, jouw purpose. Van daaruit groeien we verder. We luisteren naar jouw gut feelings en baseren ons daarnaast op data & facts. Zo bepalen we een strategie die staat als een huis. Op basis hiervan creëren we verhaalgedreven campagnes en content die jouw doelgroep meeneemt én bijblijft. Met als resultaat een ijzersterk merk met een verhaal dat iedereen wil horen. A blooming story.

Our blossoming values

Wij werken voor organisatie die – net als wij – het leven van mensen op een mooie manier willen verrijken. Alles wat we doen, doen we zodat zij een positief verschil kunnen maken. Hierbij houden we ons vast aan onze kernwaarden. Want alleen dan bloeien we op ons best.

Tot bloei laten komen.
…van jouw merk, zodat deze nog beter bijdraagt aan het beter, mooier en/of leuker maken van het leven van jouw doelgroep.
… van jouw purpose en deze vertalen naar een krachtig en authentiek verhaal met een doelgroepgericht aanbod

Puur 
… door op te gaan in het proces en het plezier van het doen
…door dichtbij de kern te blijven van jou en van ons
… door positiviteit en fun de wereld in te brengen met echte merkverhalen die organisaties & klanten laten bloeien

Hoopvol
…omdat je daarmee doelen bereikt
… zorgt voor positiviteit, simpelheid en haalbaarheid
…leidt tot een veerkrachtig merk
… zorgt voor verwondering, een vleugje magie

Kracht  
… door onze energie, ervaring en een bewezen, eigen methodiek ‘The Flamingo Way’
… door een data- en insightgedreven strategie
te bepalen
…door een sterke aanpak die leidt tot actie
… door de creatie
…van verhaalgedreven campagnes en content met lef die jouw doelgroep meeneemt én bijblijft

What we do, from seed to bloom

Samen planten we het zaadje van jouw merkverhaal.

We geven extra voeding om je merk te laten groeien. 

We geven jouw merk(verhaal) een gezicht en een gevoel.

En we zorgen ervoor dat je merk(verhaal) toegevoegde waarde biedt en harten verovert.

Who tell all these blooming stories?

Dat zijn wij, Liesbeth en Katrien. Samen met een team van enthousiaste bloomers. Ieder met een eigen expertise, allemaal met dezelfde passie: het creëren van blooming stories voor blossoming brands.

Meet our bloomers

Flourishing projects

Onze klanten

Laat jouw merk bloeien met 3 gratis online masterclasses.

Zet vandaag nog de eerste stappen richting een bloeiend bedrijf met onze 3 gratis Flamingo Way maserclasses. We geven je handvaten voor het het vinden van jouw purpose, het ontdekken van jouw ideale klant, tot het vinden van jouw plek in de markt. Met de Flamingo Way kom je tot een ijzersterke brand en/ of contentstrategie.