Manon van Dijk

Tekstschrijver/copywriter

Dagelijks schrijf (en/of herschrijf, redigeer en corrigeer) ik uiteenlopende on- en offline teksten (blogs, artikelen, webteksten etc) voor een brede range aan klanten, van eenpitters en mkb tot Miele en Aegon. Love it!! Ik geloof sterk in de kracht van storytelling en word dan ook superblij van mooie verhalen, toffe blogs en goeie artikelen. Ik hou ervan om teksten te schrijven die raken én rocken. Die pakken en plakken … Met gevoel voor taal, professionaliteit, een vleugje eigenzinnigheid en waar het kan ook het liefst een (kleine of grote) dosis humor.

Typisch jij:
Enthousiast, open persoonlijkheid, gezelligheidsdier, taalgek, denker, dol op eenhoorns (vooral roze)

TOP 3 quirky features/funny facts
– Ik ben 42 en word soms nog wakker met mijn duim in mijn mond. Die ik dan vervolgens ook lekker laat zitten …
– Ik hou van de geur van koeienmest en benzine. En van Ryan Reynolds. En van mijn sloffen.
– Ik geef mijn kids en huisdieren altijd de meest rare koosnaampjes. Die vriendlief vervolgens op den duur braaf overneemt (and I love him for that!).

Your favorite quote
Be a unicorn in a field of horses